• Agóra Tudományos Élményközpont

  A tudomány és a természet számtalan csodája van jelen életünkben. Nap mint nap használjuk azokat a technikai újításokat, amelyeket a fizikának, a kémiának és más tudományágaknak köszönhetünk. De vajon tudjuk-e, hogyan működnek ezek, és egyáltalán hogyan működik a körülöttünk lévő világ? Az Agóra Tudományos Élményközpont mindennapi életünk csodáit magyarázza meg, mindenki számára közérthetően és élményszerűen. A WTO hétvégéje alatt az Agóra csak a Tantrixról fog szólni: élő közvetítés lesz a világbajnoki játékokról, a látogatók kipróbálhatják a legnehezebb kirakókat és szemtanúi lehetnek, ahogy a világ legjobb játékosai megmérettetik magukat.

  www.agoradebrecen.hu
 • Agóra főbb látnivalói

  Számos interaktív játékot lehet kipróbálni az Agórában, mint például:
  - Homokozó 2.0 (a mi kedvencünk)
  - LogiFaces
  - Kinect Tetris
  - Biciklizés a magasban
  - és még sok más!

bird

Korán érkezők

Azok számára, akik már csütörtökön megérkeznek, rengeteg programlehetőség kínálkozik. Oszd meg velünk a terveidet, és akár közösen is tervezhetünk valamit.

Csütörtök
plane

Érkezés

Azt javasoljuk, hogy pénteken dél körül érkezzetek, amikorra egy közös relaxációs délutánt tervezünk.

Péntek délután
Auction

Játékosok aukciója & Asztali játékok

Este az aukción minden játékosra lehet majd fogadni. Vajon kire rakják majd a legnagyobb tétet?

Péntek este
game

Tantrix Nap #1

Megkezdődik a bajnokság. A szabályok magyar nyelven az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg: WTO Szabályok. A jelentkezők számától függően, körülbelül reggel 9-től este 6-ig fogunk játszani. Napközben lesz enni- és innivalóellátás, este pedig egy közeli étterembe fogunk menni vacsorázni és játszani.

Szombat
trophy

Tantrix Nap #2

Körülbelül reggel 9-tól délután 5-ig játszunk, hogy akiknek korábban el kell menniük, ne maradjanak le a hazaútról. Azok számára, akik tovább maradnak, szervezünk programokat a játékok utánra.

Vasárnap
Movie

Tovább maradnál?

Debrecen rengeteg lehetőséget kínál. Nyugodtan kérdezz bennünket.

Hétfő+

Szállás

Központi szállás - együtt a többiekkel

A centrumban található Belvárosi Panzióban szerveztünk közös szállást. Körülbelül 30 férőhely elérhető 1-2-3-4 ágyas szobákban 27-20-16-14 euro/fő/éj áron. Reggelit 3.5 euro/nap -ért lehet kérni. Ha érdekel ez a szállási lehetőség, akkor szólj blicknek (elérhetőség lejjebb) és akkor le tudjuk neked foglalni a szobát. A szobák feltöltése érkezési sorrendben történik.

Egyéni szállásfoglalás

Debrecenben számos szálláslehetőség van. Azt javasoljuk, hogy a Nagyerdő környékén szálljatok meg, habár Debrecenben a távolságok nem olyan nagyok, akár a városközpontból is el lehet jutni a helyszínre 20-30 perc alatt. A kereteid függvényében, néhány opció: Campus Hotel, Hotel Nagyerdő, Thermal Hotel & Spa, Villa Hotel. Könnyedén foglalhatsz magadnak a Booking.com segítségével. Ha segítségre van szükséged, ne habozz kérdezni.

Regisztráció

Részvételi díj

A 2017-es WTO részvételi díja 30 euro lesz, amiben benne van a szombat esti vacsora díja is. Általánosan Debrecenben az árak alacsonyak, még Budapesthez viszonyítva is, így reméljük minél többen részt tudtok venni a hétvégén.

Regisztráció

A regisztrációhoz menj a Tantrix Tournament oldalra: World Tantrix Open 2017 - Debrecen.

Kapcsolat

Ha bármi kérdésed van, ne habozz Lesliet vagy blicket kérdezni: .

Hogy juthatsz el az Agórába (a helyszínre)?
Megközelítés: Móricz Zsigmond utcai bejárat (GPS: N 47.557387 E 21.616698)
Mi fán terem a Tantrix? előadás