Csapatvébé

Javában zajlik a 12. csapatvilágbajnokság, mindkét csoportot magabiztosan vezeti a magyar A és B csapat, miközben a C csapat is a továbbjutás küszöbén áll.Hajrá! 

Mindeközben Gombkötő Tamás izgatottan várja, ki lesz a magyar bajnokság döntőjében az ellenfele, Petrecz Péter vagy Hansel Miklós? Részletek a bajnokságok weboldalán, kattints ide.

Ria Ria Hungária!

Végéhez közelednek az év végi nemzetközi bajnokságok, melyeken egytől egyig harcban állnak a magyarok. A legrangosabb versenyen, a 17. világbajnokságon Bőhl Attila (Aata)  - korábbi Európa-bajnok harcol a döntőbe jutásért. A vigaszágon König László (gulu) szintén a döntőbe jutásért játszik a következő ellenfelével.

A legérdekesebb bajnokság kétség kívül az idén először megrendezett 1. Női Tantrix Világbajnokság, ahol az elődöntőben két magyar-norvég meccsen dől el a döntő páros. Szurkoljunk Rúzsa Katának (kata01) és Erdey-Grúz Máriának (egmaria), hogy itthon szülessen meg az első női világbajnok!

Kövesd nyomon az eredményeket a bajnokságok weboldalán. Hajrá fiúk-lányok, hozzuk haza a trófeákat a karácsonyfák alá!

Ismét világbajnokot ünneplünk!

Idén jól megy a magyaroknak, a páros világbajnokságot a pepadam csapat nyerte, valamint az EB döntőjét is 2 magyar vívja (tommg vs. pepe). De egy ennél is jobb hír, hogy a Bischoffenben megrendezett 5. asztali világbajnokságon elsöprő magyar siker született azok után, hogy sosem nyertünk Németországban. Ez a széria megszakadt, ráadásul az első 5 helyezettet mind elhoztuk! Gratulálunk!

Eredmények - WTO 2014:
1. Németh Zoltán (Zormac)
2. Mikulán Attila (blick)
3. Petrecz Péter (pepe)
4. Gombkötő Tamás (tommg)
5. Petrecz Ádám (padam)

Elsöprő magyar VB-siker

VB trófeaVéget ért a 16. online Tantrix világbajnokság. 2004 és 2009 után ismét magyar világbajnokot avatunk, Gombkötő Tamás (tommg) fantasztikus meneteléssel győzte le a döntőben a kétszeres világbajnok új-zélandi Chris Hill (fear)-t. 

Ezzel a győztesek listája nem ért véget. A vb korai szakaszában búcsúzó játékosoknak rendezett kísérő tornán, a VB Plate-n a magyar siker már nem volt kérdés a döntőben, ugyanis azt két magyar vívta. Végül Hansel Miklós (mikellos) diadalmaskodott, az ezüstöt pedig Matócsi Illés Gábor (ILLES) szerezte meg. 

Gratulálunk!

Hungarian Open 2013

Kovács Péter (mizo) nyerte a 9. Hungarian Opent, Második Németh Zoltán (Zormac), harmadik Mikulán Attila (blick). Gratulálunk! Csoportkép és a top 3 helyezett:

 

Balról jobbra: Zormac, Vercsi, ILLÉS, Edua, TommG, Heureka, Leslie, Zzzsofi, blick, nojcica, mizo

8. Hungarian Open

Az eb után a 8. HO-n is Gombkötő Tamás (tommg) gyűjtötte be az aranyérmet. Gratulálunk! Tominak a számtalan interneten elért győzelme után végre sikerült asztalon is diadalmaskodni. A második helyen Szobonya László (Sirpi) végzett, a bronzérmet pedig Mikulán Attila (blick) szerezte meg.

Read more: 8. Hungarian Open

Facebook